Waarom de meeste vrouwelijke professionals niet tevreden zijn over hun foto

Waarom de meeste vrouwelijke professionals niet tevreden zijn over hun foto

Waarom de meeste vrouwelijke professionals niet tevreden zijn over hun foto

Iedere vrouwelijke professional weet het: je moet jezelf in beeld brengen om je bedrijf een gezicht te geven. Een persoonlijke touch aan je bedrijf of organisatie geven. Maar wat is het toch lastig om goede fotos te laten maken, waar je goed opstaat en de juiste uitstraling hebt!

De juiste fotograaf vinden, ontspannen zijn zodat je eruit ziet als je beste zelf, een goede locatie vinden….allemaal zaken waarom je het steeds weer uitstelt. Want als je er je kostbare tijd voor vrijmaakt, moet het ook allemaal goed geregeld zijn.

Neem nu de directeur van een grote Kinderopvang in het zuiden van het land, die ik een tijdje geleden voor de camera had..Als directeur wordt ze vaak gefotografeerd maar is niet vaak tevreden over de foto’s die haastig, vaak voor bij een interview of een artikel in een magazine, genomen worden. Hierdoor kon ze zich niet goed ontspannen en dat kwam het resultaat niet ten goede. Op de keuze van de foto’s had ze geen invloed. Hierdoor staan er foto’s op internet waar ze zich niet in kan vinden. Een goede profielfoto had ze ook niet. Mensen vonden haar vaak streng kijken, terwijl ze vriendelijkheid wilde uitstralen, met name naar ouders. Kinderen zijn tenslotte haar business.

Veel vrouwen kampen met dit probleem en stellen het daarom maar steeds uit om goede foto’s van zichzelf te laten maken. En dat is zonde, want echt iedere vrouw kan goed op de foto staan en uitstralen wie ze wil zijn!

Hierbij 3 tips hoe je WEL goed op de foto kunt staan.

1. Zorg dat je de tijd hebt waardoor je ontspannen bent.

2. Kies de juiste kleding die bij jou past en waarin mensen je herkennen.

3. Wees jezelf, maar wel de beste versie! Dus wellicht een keer investeren

in professionele visagiste.

Bonus tip: Zorg dat je lekker in je vel zit, goed bent uitgerust en in de juiste stemming bent. 

Kan je niet wachten om eindelijk die goede fotos van jezelf te hebben? Boek dan een VIP-dag fotografie met mij en laat jezelf eens helemaal in de watten leggen! Kijk op www.ziehaar.nl voor meer informatie.
Vesna Zuuring, 04.06.2014