Ambitieuze vrouwen met interesse in fashion: mix en match!

Ambitieuze vrouwen met interesse in fashion: mix en match!

 

Ambitieuze vrouwen met interesse in fashion: mix en match!

Een blog over  Ambition en Fashion, voor ambitieuze vrouwen met  interesse voor  fashion.  Kortom : voor jullie! En indien je nog weinig aandacht  besteedt aan kleding en uiterlijk,  wil ik je graag ‘prikkelen’…

Medio 2008 kwam Ambition&Fashion op mijn pad. Twee jaar daarvoor had ik mijn bedrijf BEM             (Begeleiding Extramurale Medische Technologie) verkocht. Tijdens  mijn lidmaatschap en bestuursfunctie  van het  Vrouwen Netwerk Gezondheidszorg,  werd me regelmatig gevraagd:  ‘Renée, hoe doe jij dat toch altijd met je kleding?’ ‘Ik koop  het en trek het aan’! ‘Kun je ons ook eens adviseren?”

Toen ik deze hulpvraag nogmaals kreeg  na terugkomst van  een wereldreis en wederom op zoek was  waar mijn hart zou kunnen liggen, werd die vraag meteen duidelijk me bezig te gaan houden met kledingadvies!

Van jongs af ben ik geïnteresseerd in kleding en uiterlijk.  Jarenlang verblijf in Parijs  en vele  buitenlandse reizen  hebben  mijn smaak mede ontwikkeld. Ik ben  altijd op zoek naar het bijzondere..

Inmiddels heb ik vele leuke ambitieuze vrouwen én mannen geadviseerd.

Mijn Leitmotiv is : Investeer in kwaliteit en  stijl en  minder  in mode (trends),                                  Investeer in goede accessoires,  zoals  tassen , schoenen, sieraden  etc.

Kwalitatief goede basics, aangevuld met mooie accessoires en combineren maar..! Leg het accent op je mooie kanten  en camoufleer je minder mooie .

En natuurlijk moet  je  innerlijk in harmonie zijn met je uiterlijk!

En vergeet niet: ‘Kleding in je werk kan zelfs zo belangrijk zijn, dat het je boodschap en zelfvertrouwen krachtiger maakt of juist doet afnemen’  ( non-verbale communicatie).

Mix&Match  en  Dress to Distinguish

Renée van den Berg Tap, Ambition&Fashion,

http://ambitionandfashion.nl

FB  Ambition&Fashion