Zomer, nog even niet blijkbaar..

Zomer, nog even niet blijkbaar..

Zomer, nog even niet blijkbaar...  21 juni, zomer, regen en 16 graden! Wat trek je dan aan naar een Summer Garden Party, die om 20 uur begint en de dresscode cocktail is?  Oei, lastig.. Ik ben een koukleum, dus wat ik voor ogen had, hing ik weer terug. Koos uiteindelijk voor een zijden broek met bijpassend gevoerd en kleurrijk jasje. Paarsblauw truitje met een clutch in dezelfde kleur. Indiase juweeltjes en een warme kashmir aubergine kleurige cape en ballerina's in diezelfde mooie kleur. In een tuin zijn hoge hakken lastig en ik kan er niet meer zo goed op lopen, helaas.

De regen was bij aanvang van het festijn opgehouden, met dank aan de weergoden! Ik voelde me behaaglijk en niet under- of overdressed op deze gezellige party in de tuin het Rijksmuseum.                                                       

Foto: Ik ben op m'n hoede in het 'bedriegertjes' waterkunstwerk Hide&See(k) van Jeppe Hein. Tuin is overdag gratis te bezoeken. Aanrader!
Renee van den Berg/Ambition&Fashion 
www.ambitionandfashion.nl