Als je kan delen kan je ook vermenigvuldigen!

Als je kan delen kan je ook vermenigvuldigen!

In mijn woonplaats  Zeist zat een erg leuke schoenenzaak waar ik een paar felgekleurde roze pumps kocht. Nieuwsgierig vroeg ik aan de verkoopster wie achter het merk Colori Shoes zat. Zo ben ik in contact gekomen met twee ondernemende  vrouwen die een schoenenmerk in crisistijd uit de grond aan het stampen zijn. Eén van hen, Emilie, had eerder een Marketingbedrijf opgezet. Het werd me al snel duidelijk dat zij een echte marketeer is. Zij hoorde mij uit over mijn evenementen en al snel kwamen we op mooie kansen om samen te werken!  

Zij bood mij aan gebruik te kunnen van haar ontwerpster en mijn events mee te nemen in haar Nieuwsbrieven. Ik vroeg haar zelf om enkele uren van haar tijd. Om haar marketingkennis los te laten op mijn events. Op die gelegenheden staat Colori Shoes met een standje, is zichtbaar via een voucher voor een te winnen paar schoenen. Emilie was zelfs ook een keer spreker en later dagvoorzitter. Toen zij een crowdfundingsactie startten, deed ik daar natuurlijk aan mee.

Ik ben hun ambassadeur op mijn roze pumps, zorg waar mogelijk voor PR en heb hen  geïntroduceerd bij verschillende vrouwennetwerken en organisatoren van Ladies Events. Wij zijn een prachtig voorbeeld van het in de praktijk brengen van het gedachtengoed van mijn eigen stichting, de Young Girls Community.
Ariane Struyvenberg,  www.young girls community.com