Ineke Hurkmans

Ineke Hurkmans

Founder van Jump Movement waar inmiddels meer dan 40.000 deelnemers bereikt zijn. Expert in zelforganiserende processen,  veel ervaring met Open Space Technology, World Cafe en andere vormen van large scale interventions. Bevlogen spreker.

Daarnaast echtgenote, moeder, stiefmoeder en oma…

Van oorsprong Brabantse boerendochter; opgegroeid met het idee dat eenvoud wint en dat je met niks ook iets kunt bereiken. Dat heeft me al ver gebracht. Mijn ouders hebben hun leven gewijd aan de boerderij en hun gezin van 4 kinderen. Dat ze nu kunnen genieten van vrije tijd is helemaal hun eigen verdienste.

‘Op dit moment ben ik algemeen directeur in Jump Movement, samen met Marc de Jong Luneau en Joris Hofmans. Onze missie is om iedereen in de wereld in de gelegenheid te stellen om minimaal één keer een Jump te doen. Hoe we dat doen, lees je op onze website en ik schrijf in dit blog over mijn ervaringen.

Mijn achtergrond is in organisatie ontwikkeling. Daar ligt ook de basis en motivatie om de Jump Movement methode te maken; Zelforganiserend, laagdrempelig en eenvoudig en zelfbekrachtigend’.

www.inekehurkmans.com