Open datum: Workshop Leidinggeven door Samenspel

Open datum: Workshop Leidinggeven door Samenspel

Workshop ‘Leidinggeven door Samenspel’

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemende en ambitieuze vrouwelijke managers, directeuren en ondernemers. Voor circa 8-12 deelnemers. Paulien Assink biedt een uitdagende en integrale context waarin we dieper ingaan op de inspirerende mogelijkheden die een beter samenspel tussen onze vrouwelijke en mannelijke kant ons kunnen brengen. Zij belicht vier toegangswegen om tot authentiek en duurzaam leiderschap te komen: de fysieke, emotionele, mentale en spirituele weg. Op al deze vier wegen geeft zij inzicht in de oude patronen waarin we onszelf veelal belemmeren maar ze gaat vooral in op de mogelijkheden om de noodzakelijke mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn voor meer succesvol, authentiek en verantwoord leiderschap. 

Wij bieden je een leerzame en inspirerende bijeenkomst met gelijkgestemden met verschillende werkachtergronden, veel interactie en uitwisseling van ervaringen.

Testimonials:  “Het was een feest!, “Mooi cadeau aan mijzelf”,” Verrassend”, “Inzicht en verwondering”, ”Veel geleerd over mijzelf”, “De groep groep voelde wonderbaarlijk vertrouwd aan” , “Warm bad”. 

Paulien Assink heeft o.a. bij KPMG en Twynstra Gudde Adviseurs en Managers gewerkt. Zij was bij TG oprichter van CALL (Community for Authentic Leadership and Learning), een ontwikkelingsprogramma en netwerk voor de top van het bedrijfsleven, overheid en wetenschap. Paulien heeft als levensmissie het creëren en faciliteren van omgevingen waarin mensen in contact komen met hun authentieke kern en van daaruit het beste kunnen geven aan zichzelf en hun omgeving. Zij is reisleider van leiderschapsprogramma's, coach en auteur van diverse boeken. Onder meer Uit het harnas, Samenspel. Paulien is ook Co Founder en Teacher van PAL (Pioniers in Authentiek Leiderschap).

Wanneer?        Najaar 2015
Waar?      Centraal Nederland
Hoe laat?     Van 10.30 – ca. 17.00 uur met borrel aansluitend ( 18.00 uur einde)
Toegang?     € 475,- ex btw voor managers/ werkgever betaalt; 
 € 350,- ex btw voor ondernemers tot 1 mio omzet
 Inclusief catering, nazorg en korting op boek.