Marihuela Belt

Marihuela Belt

We leven in een dynamische tijd, waar verandering een constante is geworden en innovatie, creativiteit en menselijkheid noodzakelijk zijn om tot werkelijk andere oplossingen te komen. Het woord crisis betekent in het Chinees kans. Gewenste resultaten worden behaald als je mensen in een organisatie AAN krijgt. Hoe zet je een mens aan? Hoe zet je een groep aan? Hoe zet je een organisatie aan? Op geheel eigen wijze vertelt Marihuela Belt hoe je draagkracht creeert en mensen meekrijgt in verandering.

Jarenlang liep Marihuela Belt (Directeur D.N.A. organisatieontwikkeling en directeur van Maranza) vele organisaties in en uit. Ze hield leidinggevenden en medewerkers een scherpe spiegel voor door levendige improvisatievoorstellingen te spelen. Hield de vaart en energie erin als dagvoorzitter op allerhande bijeenkomsten en kreeg boven tafel wat er echt speelt in organisaties. Ze versterkt individuele en team potentie middels onconventionele coaching en trainingen. Marihuela komt inmiddels regelmatig aan de tafel van de beslissers om ontwapend, creatief en ongenuanceerd een verfrissend perspectief te bieden op veranderingsprocessen en implementatietrajecten in organisaties. 

www.dnanetwerk.nl 

Maranza levert krachtige theatrale interventies die bijblijven en in beweging zetten. Voorstellingen, grote groepen workshops en dagvoorzitterschap van Maranza! blijken een grote ondersteuning als het gaat om cultuur en gedrag van medewerkers in verander trajecten. Wij kunnen zware zaken met lichtheid brengen, scherp zijn zonder respect te verliezen en boven tafel krijgen wat er werkelijk speelt. En daar, samen met het publiek, mee spelen.

www.maranza.nl