Primeur YGC Live op 04.02.2014: Passie als verdienmodel

Primeur YGC Live op 04.02.2014: Passie als verdienmodel

Op het YGC live event hebben we een boekprimeur!

“Bevlogen medewerkers zijn het goud van elke onderneming.” stelt arbeids- en organisatiepsychologe Yvonne’t Hart in haar boek Passie als verdienmodel dat op 1 februari verschijnt. “Niet alleen zijn ze een visitekaartje voor het bedrijf, ze steken ook hun collega’s aan met hun bevlogenheid, ze zijn productiever en leveren een hogere kwaliteit. Hiermee zorgen ze voor een toename van het bedrijfsresultaat. Ook krijgen ze energie van hun werk en worden ze minder snel ziek.” Daarmee is werken met passie ook nog eens duurzaam.


‘Duurzaamheid is doorgedrongen tot alle geledingen van het bedrijfsleven, maar om duurzamer om te gaan met de menselijke energie zou je people, planet, profit moeten aanvullen met passie en plezier.’ Om managers en leidinggevenden te inspireren , verzamelde ’t Hart in Passie als verdienmodel verhalen van werknemers met hart voor hun werk en ze laat ook hun managers aan het woord.  Want hoe zorgen zij  ervoor dat ze enthousiaste, bevlogen medewerkers krijgen en houden?

Leidinggeven aan enthousiaste, bevlogen medewerkers vraagt allereerst inzicht in de eigen stijl van leidinggeven. Het Passie-Verdienmodel in dit boek helpt managers hun eigen passie en talenten te herkennen en stimuleren, en ook die van hun medewerkers. Zodat ze inspirerende en aanstekelijke leiders voor hen kunnen zijn.

Over de auteur

 

 “Yvonne ’t Hart heeft met dit boek een schitterend beeld gegeven van het belang van passie voor alle organisaties en voor alle mensen. Om het fenomeen ‘passie’ kun je en mag je niet heen. De door Yvonne ’t Hart gegeven voorbeelden en praktische aanpakken bewijzen dat dit boek een onmisbare sleutel is om organisaties te openen en nieuw licht binnen te laten stromen.

Prof. Dr. Rob H. W. Vinke, hoogleraar Personeelswetenschappen aan Nyenrode Business Universiteit 

Yvonne ’t Hart (1962)  is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft veel kennis en ervaring op het vlak van leiderschaps- en talentontwikkeling. Zij is mede-eigenaar van Greve & ’t Hart talent-ontwikkeling, bureau voor managementtraining, coaching en assessments. (www.greve-hart.nl)